13 Mart 1992 Erzincan Depreminin Yıl Dönümü 13 Mart 1992 Erzincan Depreminin Yıl Dönümü

Erzincan Valisi Mehmet Makas, İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Altıntaş ile birlikte Tunceli’de bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.
Erzincan heyeti  ilk olarak Tunceli Valisi Sayın Mehmet Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti.;
Tunceli Valiliği’nde Vali Sayın Mehmet Ali Özkan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Turgay Aras, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Atbaş, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, İl Jandarma Komutanı Albay Durali Ceylan ve vali yardımcıları tarafından karşılandı.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette şeref defterinin imzalanmasının ardından karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Erzincan Valisi  Mehmet Makas ve beraberindeki heyet daha sonra Vali Mehmet Ali Özkan ve protokol üyeleri ile birlikte; Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı’nı ziyaret ettiler. Burada Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Sayın Turgay Aras tarafından karşılanan Erzincan Valisi Makas, tören mangasını selamladıktan sonra Tuğgeneral Turgay Aras ile makamında bir süre görüştü.
Erzincan Valisi ve beraberindeki heyet Tunceli ziyaretinde son olarak Pülümür Kaymakamlığını da ziyaret ederek, Kaymakam Emrah Uzun ile bir süre görüştüler.