▪️ Kadın cinayetleri kadar, cinayete uğrayan kişiler hakkında yorum yapanlarda midemizi bir o kadar bulandırmaya devam ediyor. 

▪️ Yok gece o saatte ne işi vardı? - Öyle giymeseydi gibi yorumları yapanlarda o katiller kadar suçludur.

▪️ Ülkemizin canını yakan ve kılıçlı bir saldırıyla hayatını kaybeden genç mimar Başak Cengiz cinayeti sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başak Cengiz'in resmi ile "Başak kızım... Çok üzgünüz, çok öfkeliyiz" paylaşımı yaparak tepkisini dile getirdi.

▪️ Halil Dede isimli bir kullanıcının "Hayırdır bu ablada kim CHP teşkilatına girip sağlam çıkamamış tecavüzzede mi" paylaşımı ülkede bazı kesimlerin siyasi farklılıkları, savunduğu parti veya siyasi görüşten olmayan birinin açıklamasıyla konu ne olursa olsun insanlıktan nasıl çıkabildiklerinin bir örneği.

▪️ ABB Başkanı Mansur Yavaş insanlıktan nasibini almamış bu şahsiyet hakkında bizzat kendisi suç duyurusunda bulunarak hem bu şahsa hemde bu zihniyete karşı bir hukuk mücadelesi başlattı.

Mansur Yavaş paylaşımında; "

Bir hukukçu ve bu toplumun bir ferdi olarak, erkek şiddetinden kaybettiğimiz Başak kızımızın ardından hakaret eden zat hakkında şahsım ve milletim adına suç duyurusunda bulundum.

Bu köhne ve aşağılık zihniyetin bir an bile cesaretlenmesine izin vermeyeceğiz." sözlerine yer verdi.

Avukat Avni Aksu Girlevik Kırklar'da Toprağa Verilecek Avukat Avni Aksu Girlevik Kırklar'da Toprağa Verilecek