Daha önce AB üyesi Bulgaristan ve macaristan ile benzer bir anlaşmaya varığı sonrasında bu ülkeler arasına Sıbistan'ıda ekleyen Türkiye, Yunanistan ilede anlaşmaya vardığını açıkladı.
Resmi temaslarda bulunmka üzere Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunan Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu mevkidaşı Nikos Dendias ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın açıklaması düzenledi. 
BAsın açıklamasında Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu yaptığı aöıklamada; "Ben inanıyorum ki bugün vardığımız mutabakat, karşılıklı olarak turizm sektörümüze olumlu etki yapacaktır. Bu olumlu adımları önümüzdeki süreçte, özellikle turizm iş birliği konusunda artırmak istiyoruz” dedi. Bakan Çavuşoğlu, hem Türkiye’nin hem de Yunanistan’ın iş birliği odaklı somut  projeler üzerinde çalışma konusunda iradeye sahip olduğunu vurgulayarak, “Artık somut projeler üzerinde eylem ve iş birliği odaklı çalışmaya başladık. Yirmi beş maddede ilke olarak görüş birliğine vardık. Ulaştırmadan enerjiye, turizmden çevre, ticaret ve geniş yelpazede birçok iş birliği alanında ilgili kurumlarımız bundan sonraki süreçte bir araya gelecek. İmzalanacak mutabakat zabıtları ve tesis edilecek mekanizmalar aracılığıyla somut iş birliği projelerini hayata geçirmek konusunda mutabık kaldık. Bu konularda Türkiye olarak gerekli iradeye sahip olduğumuzu söylemek isterim. Yunanistan’da da aynı iradeyi görmekten mutluluk duyduk. Böyle giderse bu konularda hızlı adımlar atabiliriz ve çok hızlı mesafe kat edebiliriz” dedi.

 

İliç'te Bir İşçi Daha Bulundu Adnan Keklik Olduğu Düşünülüyor İliç'te Bir İşçi Daha Bulundu Adnan Keklik Olduğu Düşünülüyor

VİZE BAŞVURU, DANIŞMANLIK ve YEMİNLİ TERCÜME İHTİYAÇLARINIZDA
Türkiye'nin 24 Ayar Acentası EGEMEN 24 TURİZM ve İSE VİZE DANIŞMANLIK OLARAK HİZMETİNİZDEYİZ.
 

Vize Başvuru, Yemin Tercüme, Uçak Bileti, Yurtiçi tur, Yurtdışı Tur, Otel Rezervasyonu
0446 224 6224 - 0532 168 462

EGEMEN 24 TURİM
Facebook : www.facebook.com/egemen24turizm
İnstagram : www.instagram.com/egemen_24_turizm

İSE VİZE
Facebook : www.facebook.com/isedanismanlik
İnstagram : www.instagram.com/ise_danismanlik